Leotolde - Dios, Olga de; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2019)
Leotolde fantasiazko abentura bat da, zure sormenaren ahalmenari esker iritsiko dena amaierara. Adiskidetasunetik abiatzen den bidaia honetan, ikusi ahal izango dugu esperientziek hazten laguntzen digutela. Utziozu zure jakin-minari ateak zabaltzen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Leotolda
Keywords: Album ilustratuak; Sormena -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura