Trapu zikinak asanbladan garbitzen dira - Topatu.eus (Topatu.eus, 2017)
2017ko uztailean ezker abertzaletik kanporatu zuten militante bat Euskal Herriko emakume askori eraso egiteagatik. Eraso horretatik abiatuta militantzia esparruetan gertatzen diren eraso sexistak azaleratu dituzte hainbat emakumek.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Sexu-erasoak; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak