Trapu zikinak asanbladan garbitzen dira / egilea, Topatu.eus (Topatu.eus, 2017)
2017ko uztailean ezker abertzaletik kanporatu zuten militante bat Euskal Herriko emakume askori eraso egiteagatik. Eraso horretatik abiatuta militantzia esparruetan gertatzen diren eraso sexistak azaleratu dituzte hainbat emakumek.