Egun on, umetxo! : animaliak / [itzulpena, Aztiri] (Urratsez urrats (Ttarttalo), 2019)
Irudidun liburu poli honekin, haurrak inguruan dituen animaliak ezagutuko ditu. Kolore biziko marrazki xumeak haur txikien zentzumenak suspertzeko pentsatuta daude bereziki. Azkeneko orrialdera iristean, ezusteko ederra emango die ispiluak.