Teknopolis : hazitik sukaldera / Ekoizleak, Elhuyar eta EITB - Rementeria Argote, Nagore; Carton Virto, Eider; Jauregi, Oihana; Leturia, Iñaki; Ochoa de Eribe, Alaitz; Roa, Guillermo; Zubia, Bego; Álvarez, Inma (Teknopolis (Elhuyar Fundazioa), 2019)
Egosketako etxetresnen marka handi askoren produktuen tripetan Euskal Herrian egindako osagai teknologikoak daude. Garaia parke teknologikoan elkarlanerako laborategi bat jarri dute martxan kozinatzeko teknologiak eta produktuak ikertu eta garatzeko. ACEDE, Mondragon Unibertsitatea, Stirling Zentroa, zentro teknologikoak eta sektoreko enpresak ari dira erkarlanean.