Puagg!! - Etxegarai, Eneko; Rodríguez, Eduardo; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2015)
Marixa bere baserrian bizi da, animaliez inguratuta. Tortilla goxo-goxoak egin ahal izateko, bost oilo ditu baserriko lurretan aske. Baina... zertan ibili dira oilo hauek??
Liburuaren bideo-edizioa: Pako Eizagirre
7 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Oiloak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Baserriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura