Elmer eta ostadarra - McKee, David (1935-2022); Olano, Antton (Donostia : Erein : [Iruñea] : Igela, 2018)
Elmer triste jarri da ostadarrak koloreak galdu dituela ikusi duenean. Beti bezala, Elmer prest dago laguntzeko, baina zer gertatuko da berarekin, ostadarrari ematen badizkio bere koloreak? Eskuzabaltasunari buruzko ipuin klasiko horietako bat dugu "Elmer eta ostadarra".
4-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Elmer and the rainbow
Keywords: Album ilustratuak; Elefanteak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ostadarra -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Eskuzabaltasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura