Super botereen koadernoa - Isern, Susanna; Bonilla, Rocio; Lopez Epelde, Esther; Elhuyar Fundazioa ([Bartzelona] : Flamboyant, 2019)
Guztiok gara berdingabeak eta bereziak. Koaderno honen bitartez, zer superbotere dituzun jakiteaz gain, beste superbotere asko landuko dituzu. Ekingo al diogu abenturari? Eranskailuak ditu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Autoestimua; Bertuteak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak