Super botereen koadernoa / testua, Susanna Isern ; ilustrazioak, Rocio Bonilla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde - Isern, Susanna (Flamboyant, 2019)
Guztiok gara berdingabeak eta bereziak. Koaderno honen bitartez, zer superbotere dituzun jakiteaz gain, beste superbotere asko landuko dituzu. Ekingo al diogu abenturari? Eranskailuak ditu.