Polita - Canizales; Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar : Denonartean, 2019)
Kaixo, sorgina nauzue. Poz-pozik nago hitzordu bat dudalako. Nire ustez oso polita nago, baina denak ez dira iritzi berekoak. Etengabe aholkuak ematen dizkidate, eta ez dakit zer egin. Zuzen ote dabiltza? Posible al da besteen gogokoa izatea eta aldi berean nire buruarekin ondo sentitzea?
0-4 urte (urdina)
Guapa
Apila Primera Impresión 2016 eta Fundación Cuatrogatos 2018 sariak irabazi zituen
Keywords: Sorginak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Autoestimua -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura