Teknopolis : modako etorkizuna / ekoizleak, Elhuyar, EITB - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iñaki; Ocio, Rafa; Etxabe, Kar; Álvarez, Inma; Casado, Xabier; Ferrero, Leire; Jauregi, Oihana; Leturia, Iñaki; Ochoa de Eribe, Alaitz; Roa, Guillermo; Zubia, Bego (Teknopolis (Elhuyar Fundazioa), 2019)
Donostiako AEG moda eta diseinuko goi eskolara hurbildu gara. Tamaina naturaleko jantziak inprimatzea lortu dute, birziklatutako plastikozko botilekin egindako harizpiak erabiliz. Giza sormena, teknologia eta kontzientzia ekologikoa batuta sortu da proiektu hau.