Maitasuna zailegia da / Andrés Guerrero ; [itzulpena, Joseba Santxo] - Guerrero, Andres (Sail gorria (Begiko), 2018)
Irakurketa erraza. Irakurmen edota ulermen zailtasunak dituzten pertsonei testuak, ikus-entzunezkoak eta multimedia materiala eskaintzeko formatua da. Maitasunak jotzen gaituenean apurtu egiten gaitu. Loa lapurtzen digu. Baina, ordainetan, munduko bizipozik handiena ematen digu. Mugagabeko itxaropenez eta indarrez betetzen gaitu. Halakoxe erraza da. Eta halakoxe zaila. Batzuetan, zailegia. Eta hortixek sortu dira maitasun kontu hauek. Maitasun kantu xume hauek.