Zomorroak - Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Ezagutza-karta hauekin 30 zomorro arrunt ezagutu ahal izango dituzu, marrazki koloretsu eta datu ugariren bidez. Aurrealdean, marrazki errealistak daude, zomorroak erraz identifikatzeko; atzealdean, zomorroei buruzko datuak eta xehetasunez betetako irukiak daude.
Kutxaren azalean: "Animalien ezagutza-kartak"
Keywords: Intsektuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak