Lurreko bandan - Ruiz García, Pedro; Rovira, Francesc; Álvarez, Carlos (Madril : Bruño, 2018)
Saturno, Modesto eta Iratxe, Salbamena izeneko espazioko estazioan bizi ziren hamaika urteko neska-mutikoek Lurrerako bidea hartu behar dute. Hala ere, iritsi direnean aurkitu dutena ez da itxaroten zutena: Iparraldean ez dago bizitzeko modurik eta Hegoaldea kutsatutako basamortua da. Gainera, horrelako tokian bizitzeko amore emanda egon direnean, susmo txarra izan dute itxaroten ez zuten gertaera bitxi baten ondorioz: ez diete egia osoa esan. Lortuko ote dute Lurrean benetan zer gertatzen den jakitea?
2017/10/25
2017/12/13
10 urtetik aurrera (Gorria)
2017/12/13
Keywords: Bizia beste planeta batzuetan -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lurra (Planeta); Haur eta Gazteentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak