Robotika 1 [Lehen Hezkuntza] : proposamen didaktikoa / egileak, Marta Reina, Sara Reina; [itzulpena, Bakun S.L.] - Reina Herrera, Marta (EIMA 1 (2018ko deialdia), 2018)
Ibaizabalek Robotikako proposamen editorial berritzailea aurkezten dizu. Zer eskainzten dizu Next Robotika Ibaizabalek? Robotikako eskolak modu errazean, mailakatuan eta etapa bakoitzerako modu egokian garatzeko beharrezko elementu eta baliabide guztiak.