Faraday-ren legea / diseinu nagusia, Michael Dubson, Bryce Gruneich ; itzulpena, José Manuel López Irastorza - Dubson, Michael; López Irastorza, José Manuel; Gruneich, Bryce (; PhET Interactive Simulations, 2017)
Faraday Legea, alor magnetikoa, magnetoak lantzeko simulazio interaktiboa.