Ametsen lapurra / zuzendaritza eta gidoia, Angel Alonso ; gidoia, Mitxel Zuasti, Joxe Pelipe Auzmendi - Alonso, Angel; Auzmendi, Joxe Felipe; Zuasti, Mitxel (: SOgedasa, 2001)
Irudimenezko unibertsoan, Groome izeneko zientzialari maltzurrak mundu osoa mendean hartu nahi du, jendearen ametsak amets gaizto bihurtuz eta, bide batez, euren ilusio eta itxaropen guztiak zapuztuz.