Karramarro uhartea zuzendariak, Joxan Muñoz, Txabi Basterretxea ; Gidoia, Joxan Muñoz , Inazio Mujika - Mujika, Inazio; Muñoz, Joxean; Basterretxea, Txabi (: Irusoin : Tttarttalo, 2001)
Dimitri kapitainak, tripulazio ausarta eta ahots miragarri eta ahalmen magikodun loroa lagun dituela, aurre egin beharko die esklabo saltzaileei, Loreley izeneko neska pirata gaztea haien atzaparretatik salbatzeko eta altxor eder bat aurkitzeko.