Haserre gorria - Allancé, Mireille d'; Casenave, Alice; Ikas (Uztaritze : Ikas, 2016)
Peiok biziki egun txarra iragana du. Ez da umore onean, eta gainera, aitak erasiatu du. Orduan Peiok bere baitan sentitu du Gauza ikaragarria igaten. Gauza horrek makur handiak egin ditzake... aski goiz ez baldin bada geldiarazten.
Entzunezkoaren kontalaria: Xan Errotabehere
0-4 urte (Urdina)
QR kodea barne audioaren zuzeneko sarbidearekin
Jatorrizko izenburua: Grosse colère.
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sumindura -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak