Badok Hamalau : Euskal kantariak B - Urbieta, Imanol (1934-2016); Xirula Mirula Taldea ([Donostia] : Xirula Mirula, 1998)
EUSKAL KANTARIEN historia labur batda hemen aurkezten dena. Hiru bideoz osatu dugu bilduma hau eta guztira hamalau dira aukeratu ditugun musikariak. Bigarren bideo honetan lau kantari hauek ezagutuko ditugu: Mikel Laboa, Maite Idirin, Oskorri eta Gorka Knörr
1997
Talde pedagogiko eta teknikoa: Kontxi Aizarna, Joxean Urbieta, Larraitz Zubeldia, Leire Urkizu, Xabier Urbieta
DBH, 1. eta 2. mailak
d. zainU-matic
Keywords: Herri musika -- Euskal Herria; Musika -- Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak