Badok Hamalau : Euskal kantariak A - Urbieta, Imanol (1934-2016); Xirula Mirula Taldea ([Donostia] : Xirula Mirula, 1998)
EUSKAL KANTARIEN historia labur bat da hemen aurkezten dena. Hiru bideoz osatu dugu bilduma hau eta guztira hamalau dira aukeratu ditugun musikariak. Lehenengo bideoan sei aurkezten ditugu, eta denak musikariak ez badira ere, musikariekin zerikusia izan dut gure historian. HARRIAK deitu diegu gure kantariei eta hauek dira lehen seiak: Herriko kantariak, Etxahun Iruri, Nemesio Etxaniz, Michel Labeguerie, Julen Lekuona, Benito Lertxundi
1997
talde pedagogiko eta teknikoa: Kontxi Aizarna, Joxean Urbieta, Larraitz Zubeldia, Leire Urkizu, Xabier Urbieta
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Herri musika -- Euskal Herria; Musika -- Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak