Egizu lo : lotarako ipuinak - Igerabide, Juan Kruz; Cano, Harkaitz; Meabe, Miren Agur; Txiliku; Murua, Mitxel; Lertxundi, Anjel; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010); Uribe, Kirmen; Eibar, Eider (Donostia : Elkar, 2005)
Lotarakoan haurrei kontatzeko edo haiekin irakurtzeko ipuin gogoangarriak. Lotarako ipuinak garrantzi handikoak dira umetan, baina baita helduak garenean ere. Ipuin bat irakurri eta lo hartzen dugunean, askotan gurekin eramaten dugu ipuin hori ametsen mundura. Eta ametsen mundua ere gure bizitzaren parte da, ametsak eta errealitatea txanpon baten bi aldeak bezalakoak baitira, batak bestea bizitzen laguntzen digu.
2005/10/06
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Loa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura