Arreta eta oroimena - Candina Acebes, Garbiñe; Timpanaro Orcajada, Lucía; Fernández, Francisco (: Pasionporloslibros, 2017)
Ikasmaterialen xedea garapen kognitiboa lantzea da. Horretarako, hainbat aditasun-, oroimen-, parekatze-, sailkapen- eta ordenatze-ariketak proposatzen ditu.
2017/04/06
Haur eta Lehen Hezkuntzan erabiltzeko ikasmateriala izateaz gain, hezkuntza-premia bereziak dituzten umeekin erabiltzeko ere aproposa iruditzen zaigu.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2016ko deialdia)
Keywords: Hezkuntza Premia Bereziak; Aniztasunaren trataera; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak