Kristo irakiarra - Blasim, Hassan; Morales, Ana Isabel (Donostia : Pasazaite, 2016)
Noizbait esana du Hassan Blasimek irakiar bakoitzak beldurrezko bost istorio dituela gutxienez kontatzeko. Agian horregatik dago liburu hau kontalariz betea, modu konpultsiboan beren istorioak azaltzen dizkiotenak tabernako ezezagunari, psikiatrari, treneko ausazko bidaideari, irratiko mikrofonoari, datu bila dabilen ikertzai- leari, adiskide eta senide presente edo absenteari.
The iraqi Christ
Erresuma Batuko Independent Foreign Fiction Prize 2014 saria irabazi zuen
Keywords: Helduentzako Literatura