Elikadura orekatuaren gida praktikoa - Bayer Zabala, Estibaliz; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2016)
Gaur egun, gero eta ardura handiagoa dago dietetikaren eta nutrizioaren gainean. Egunean hirutan edo gehiagotan aukeratu behar izaten dugu zer jan, eta hautu horrek gure osasunari eragiten dio, onerako eta txarrerako. Funtsean, bi dira nutrizio arazo nagusiak: alde batetik, gehiegizko elikadura, (mantenugairen bat edo batzuk gehiegizko neurrian hartzen badira); beste aldetik, nutrizio-gabeziak ere izaten dira. Gaur egun, gure elikatzeko ohiturak aldatuz gero, gaixotasun asko saihestu litezke.
2016/04/11
Bibliografia: 152. or.
Glosarioa: 225.-237. or.
Goi Mailako Hezkuntza Zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak