Txokolatezko arrainak - Santisteban, Karlos; Salaberria, Leire (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2016)
Badakizu zer gertatzen den arrain handiak txikia jaten duenean?. Beñatek erakutsiko dizu.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Arrainak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura