Paxkalin - Suarez, Castillo; Eibar, Eider (Donostia : Elkarl, 2016)
Bisoi mutur-zuri bat da Paxkalin, ondoko herrira zirkua datorrela-eta hura ikusi nahi lukeena; hara iristeko errepidea gurutzatu behar, ordea, eta aitak ez dio uzten bakarrik joaten. Nork lagunduko dio Paxkalini?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zirkua -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak