Ros - Meabe, Miren Agur; Jalón, Estibalitz (Donostia : Erein, 2015)
Garik sei urte ditu, eta haurtxo bat balitz bezala maite eta zaintzen du Ros astakumea. Eta zergatik hori? Benetako amak baztertu duenetik Rosek uste duelako... Gari dela bere ama! Liburuan oso modu xumean, premia goiztiarren berri ematen da: elikadura, higienea, jolasa, afektibitatea...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliekiko maitasuna -- -Eleberriak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura