Marraztu eta ezabatu. Jarduerak : erabili arkatz magikoa liburu koloretsu honetako jarduerak egiteko - Lamb, Stacey; Ever, Claire; Greenwell, Jessica; Salegi, Olaia; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2014)
Liburu polit hau ezin aproposagoa da haurrek arkatza ondo erabiltzen trebatzeko
4 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Wipe-Clean First puzzles
Keywords: Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura