Nor da zomorro hau? - Queralt, Carmen; Olaso Bengoa, Xabier (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2014)
Urrutitik ikusita, zomorro guztiek berdin-berdinak dirudite. Baina hurbiltzen bazara, ikusiko duzu, ikusiko,,, "Nor da zomorro hau?" aurreirakurleei eta lehen irakurleei zuzenduriko kartoi gogorreko liburua da. Gu ohartu gabe ere guru inguru-minguruan bizi den fauna txiki-txikia erakusten zaie liburuan. Alabaina, ipuin honetako protagonistak izaki jator eta bitxiak dira, ezagutzeko modukoak.
0-4 urte (urdina)
¿Quién es ese bicho?
Keywords: Album ilustratuak; Intsektuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura