Aisa : etorkinentzako irudizko hiztegia : oinarrizko lexikoa zazpi hizkuntzatan [euskara, arabiera, berberera, frantsesa, gaztelera, ingelesa, txinera] - Sainz, Felix; Egaña, Juxto; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; HABE
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko egokia da.
Keywords: Euskara -- Hiztegi poliglotak; Hiztegi elektronikoak sarean; HIPI; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak