Euskara eta literatura [Jarduera-fitxak] : 2 DBH - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Garagorri, Xabier; Boan, Kristina; Urbina, Irune (Donostia : Ikaselkar, 2013)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.
2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak