Euskara eta literatura [Jarduera-fitxak] : 2 DBH / [sorkuntza, Amaia Artolazabal, Kristina Boan, Irune Urbina; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Garagorri, Xabier; Boan, Kristina; Urbina, Irune (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2013)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.