Euskara eta literatura [Lan-koadernoa - 2.2] : DBH 2 - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Goiri Uriarte, Nerea; Mitxelena, Jokin (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Ariketa sistematikoen multzoa eskaintzen duen ikasmateriala da.
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak