Euskara eta literatura [Lan-koadernoa - 2.2] : DBH 2 / [sorkuntza, Mikele Aldasoro, Amaia Artolazabal, Nerea Goiri ; marrazkiak, Jokin Mitxelena] - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Goiri Uriarte, Nerea; Mitxelena, Jokin (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2014)
Ariketa sistematikoen multzoa eskaintzen duen ikasmateriala da.