Gizarte Zientziak : 2 DBH - Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Iturburu, Ander; Garagorri, Xabier; Errazkin Agirrezabala, Mikel (Donostia : Ikaselkar, 2013)
kaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Oihala altxatu eta Erdi Aroa agertzen da 2. Hurbildu bainintzen garai berriko leihoetara 3. Herriko atarietan etorkizuna zizelkatuz
2014/01/27 (unit. 1) 2014/07/18 (unit. 2, 3)
DBH 2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia; EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak