Miren, Garbiñe eta sorgin baten komeriak - Aristi, Pako; Lucas, Jesus (Donostia : Elkar, 2012)
Bi apo txiki dira Miren eta Garbiñe. Behin, kamino bat pasatzean, auto batek zapaldu zituen bere gurasoak, eta umezurtz geratu ziren bi apoak. Sorgin batek, ordea, neska bihurtu zituen, baina baldintza batekin: Aitzol izeneko mutiko negarti bati barrena itzultzea. Lortuko ote dute?. Bestela sorginak atzera apo bihurtu eta salda berotara botako ditu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Sorginak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura