Hartz marmartia - Ibarrola, Begoña; Navarro, José Luis (Donostia : Elkar, 2014)
Emozioak sentitzeko ipuinak. Bitxia zen basoan gertatzen ari zena. Anartz hartza atsegina zen lehenago, baina azken aldian umore txarrez zegoen, beti marmarka eta oihuka. Basoko animaliek batzarra antolatu zuten Anartzen arazoa zein zen argitzeko. Haserreari buruzko ipuin bat.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura