Kamile aitona-amonen etxean - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2013)
Kamile asteburu pasa doa aitona-amonen etxera. Haurren logelara igo eta bere hartzatxoa ohe gainean utzi ondoren, amonarekin ganbarara joan da. Ganbara leku magikoa da eta altxorrez beteta dago: amonaren ezkontza-eguneko soinekoa eta koroa, argazki zaharrak, musika-kutxa... Primeran pasako dute elkarrekin eta Kamilek amona ere noizbait haurra izan zela deskubrituko du.
Izenburua azaletik hartua
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Familia harremanak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aitona-amonak eta bilobak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura