Itsasoko sukaldaritza : arrainak eta itsaskiak
ukaldaritza berdea liburuan errezeta-aukera eder bat bildu dugu, euskal sukaldaritzatik abiatuz eta dieta mediterranearraren onena jasoz. Berdearen izenpean, sukalderako proposamen-sorta aberats eta bariatua jaso dugu, hiru multzo handitan banatuta: entsaladak, barazkiak eta lekaleak. Errezetabilduma honekin eguneroko menua osatzeko ideiak eman nahi ditugu, plater gozo, osasuntsu eta egiteko errazak eskainiz irakurleari. ...
Zerrenda:
Argitaratua: |
Donostia
: Ttarttalo
, [2013]
|
---|---|
Bilduma: |
Sukaldaritza
; 10 |
Gaia: | |
Generoa / Forma: |
Monografiak
|
Material-mota | Kokapen-kodea | Egoera | Barra-kodea |
Monografia | 641.55(083.12) ITSA | Eskuragarri Maileguan eskatu | EK14010320 |