Handia naiz, amatxo! / egilea, Thierry Lenain; itzultzailea, Miren Agur Meabe; marrazkilaria, Laurence de Kemmeter : Literatura lantzeko fitxak: [LMH 1-2] - Lenain, Thierry (EIMA 1 (2013ko deialdia), 2013)
Aixa lehen aldiz doa lagun baten etxera lo egitera. Ama kezkatuta geratu da. Sentituko ote du Aixak bere falta? Bainatuko ote da? Ez zaio batere gustatzen eta!Ondo afalduko ote du? Izango ote du lotarako bere pelutxe kutunena?Eta bitartean, Aixa...Orain, Oskoldunen, bere emazte izugarri eta bibotedunaren haserreari aurre egin beharko dio, bere tripulazioko pirata basapizti guztiek baino izaera okerragoa baitauka.