Euskara eta literatura : DBH 1 [Lan-koadernoa 1.1] - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Goiri Uriarte, Nerea (Donostia : Ikaselkar, 2013)
Ariketa sistematikoen multzoa eskaintzen duen ikasmateriala da.
2013/03/15
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak