Arian 2.2: euskara ikasteko metodoa . Lan koadernoa - Etxabe Goñi, Itziar; Orbe, Alex; Orbe, Kepa (Donostia : Elkar, 2013)
ARIAN euskara bere kasa ikasi nahi duten ikasleengan pentsatuta sortu da, nahiz eta euskaltegieten zein arautuzko ikastetxeetan (goi-mailetako B eta A ereduetan) euskara ikasteko eta irakasteko material baliagarria izan daitekeen. Bere baitan hartzen ditu hasieratik EGArainoko maila guztiak (A1, A2, B1, B2 eta C1)
A2.2 Europako erreferentzia markoa. Liburuxka: "erantzunak"
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2012ko deialdia; EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: Euskara -- Metodoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak