Norena da? - Jadoul, Émile ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Beren eguneroko bizimoduari, animaliei eta ipuin tradizionaletako
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura