Erregulazio automatikoa - Tapia Otaegi, Arantza; Florez Esnal, Julian; Elhuyar Kultur Elkartea (Usurbil : Elhuyar, 1995)
Liburu hau kontrol-injinerutzaren itsasoan murgiltzeko testu-liburu gisa eratu da. Injinerutza (hainbat espezialitatetan) ikasten ari direnei nahiz kontrol-arloan industrian lan egiten duten profesionalei zuzenduta dago. Aurkezten den materiala Injineuren Goi-Mailako Eskoletan nahiz Industri Ingeniaritza Teknikorako Unibertsitate Eskoletan erabil daiteke. Hasieran, kontrol-sistemen diseinua egiteko metodologia erakusten da kontzeptualki. Gero, kontroladoreak diseinatzeko behar diren tekniken azterketa egiten da eta, bereziki, PID kontroladoreen diseinu-analisia aurkezten da, industrian gehien erabiltzen diren kontroladoreak baitira.
1995/09/29
Keywords: Ingeniaritza; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; Monografiak