Eskubeltz taldearen abenturak - Press, Hans Jürgen (1926-2002); Iparragirre Lazkano, Pilar (Donostia : Elkar, 2010)
Liburu honetako historia guztietan dago gaizkileren bat, eta Eskubeltz taldeko detektibeek ez diote bakerik emango harrapatu arte. Jolas moduan irakurtzen da liburu hau, eta irakurlea bera ere detektibe bihurtzen da. Kasu bakoitzari bere marrazkia dagokio, eta han erdi ezkutaturik agertzen den aztarna batek lagunduko dio irakurleari ere detektibe lana egiten.
8-10 urte (gorria)
Die abenteuer der Schwarzen hand
Keywords: Hezkidetza; Detektibeak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak