Azala
Liburua Eskuragarri

Euskal sukaldaritzaren antropologia

"Euskal sukaldaritzaren antropologia" liburuan, sukaldaritza historiaren ikuspegitik (elikagaien bilakaera, dieta Erdi Aroan,...) aztertzen da, baita antropologiaren ikuspuntutik ere (auzolanaren ondorengo otorduak, solstizioaren inguruko ohiturak...), eta soziologia kontuan hartuta (arrain-eskasia dela eta lehorreko ekoizpena, jatetxe garestien gaitzak, pintxoen mistika...).

Zerrenda:
Egile nagusia: Agirre Alonso, Edorta
Argitaratua: Donostia : Gaiak, L.G. 2004
Bilduma: Oinarrizko liburutegia (Gaiak) ; 65
Gaia
Generoa / Forma EIMAk onetsitako materialak
Monografiak
Material-mota Kokapen-kodea Egoera Barra-kodea
Monografia 641.5(466EH) AGI eus Eskuragarri  Eskatu 1002475
Monografia 641.5(466EH) AGI eus Eskuragarri  Eskatu 1002476