Hamaika zientzialari iraultzaile - Poincaré Zientzia Taldea; Anduaga Egaña, Aitor; Arrayet, Eduardo; Mtz. Lizarduikoa, Unai; Arrayet Balerdi, Eduardo; Arrayet Balerdi, Eduardo (Donostia : Gaiak, 2003)
"Hamaika zientzialari iraultzaile" liburuan, pentsamendu garaikidean mugarri izan diren hamaika zientzialarien oinarrizko pentsamendua eskaintzen da, baina zientziaren eremuan lanean ari diren beste zientzialariek emanda. Aztertzen diren pertsonaiak hauek dira: Arkimedes, Galileo Galilei, Isaac Newton, Antoine Lavoisier, Michael Faraday, Charles Darwin, Jules Henri Poincaré, Sigmund Freud, Marie Curie, Albert Einstein, eta Francis Crick/James Watson.
2003/07/08
2003/07/08
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Zientzialariak; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak